Logo twitter Logo Facebook
|

Nieuws

 • 31-10-2017
  Nacht van de Lach kiest voor 8e maal voor CG
 • 21-05-2017
  Jaarlijks superweekend Zeijen eindigt met comedyshow van CG
 • 01-05-2017
  CG trekt blik comedians open voor 1e Comedy Event Roosendaal
 • 01-03-2017
  CG voorziet ook derde Themadag Hogeschool Leiden van comedy

Comedians boeken

Video:
Camedy Group werkt met tal van artiesten, waaronder . Zie meer comedians met wie wij geregeld werken.

Over ons

In april 2008 is daar opeens Camedy.nl. Een crossmediaal comedy concept.
Camedy.nl brengt comedy online, on stage, on demand

Online is Camedy.nl het eerste jaar vooral gefocust op de content van de websitebezoeker, gaandeweg is www.camedy.nl zich gaan professionaliseren en bevat de website vooral nieuws, reviews, interviews en een unieke agenda die speciaal is afgestemd op de comedian en ook gemaakt is voor de comedy liefhebber.

On stage brengt Camedy.nl verschillende soorten eigen shows. Vanaf april 2008 organiseert Camedy maandelijks de Bad Habits Camedy Night in Leiden. Vele stand-up comedians hebben inmiddels hun materiaal aangescherpt op dit podium, zoals Tom Sligting, Chris van der Ende, Jeroen Pater, Hole in the Boat en Bert Koster.

Naast dit podium zijn er ook professionele avonden georganiseerd in Café-diner de Grote Beer in Leiden. Vanaf januari 2009 hebben bezoekers daar kunnen genieten van 'International stand-up comedy', 'Cabaret op zondag' en 'Theater aan het Water'.

Inmiddels heeft Camedy.nl onder andere shows neergezet in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Rijswijk, Sliedrecht, Kerkdriel, Barendrecht, Utrecht, Enschede en Groningen

On demand zorgt Camedy.nl voor de juiste comedian bij het juiste bedrijf of op de juiste gelegenheid. Maatwerk, line-up shows, fake speakers of reguliere solo optredens behoren tot de mogelijkheden. Voor elk evenement weet Camedy.nl welke comedian of cabaretier u nodig heeft.

Onder andere Nationale Nederlanden, Getronics en de NS behoren tot de klanten van Camedy.nl, maar ook met INHolland is er een prettige samenwerking in het kader van hun benefietshows.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een act boeken? Neem contact op met Camedy group, dan kunnen wij met u meedenken.